Maries Rum

Et samtaleprogram tro, eksistens

og livsforandrende erfaringer

Podcast med samtaler mellem gæster og præster

Gæsterne i Maries Rum  deler en livsforandrende erfaring med lytterne og reflekterer over den i samtale med præsten. Det er mennesker der ikke er bange for at ytre sig og skabe reaktioner. Undren er udgangspunktet, og  humor og alvor går hånd i hånd.

Gæstelisten rummer bl.a. Bendt Melchior, Vigga Bro, Thure Lindhardt, Morten Messerschmidt og Kim Fupz Aakeson.

Præsterne der medvirker i Maries Rum, er alle sognepræster i Næstved Provsti, der består af 42 sogne i Næstved og omegn.

Vi  vil med denne podcast gerne skabe relevant kirke og tage samtalerne om tro og  de store temaer i livet, som vi alle har til fælles, ud til dig. Som lytter skal gerne få man lyst til at deltage i samtalen og på den måde komme tættere på ens egne holdninger og overbevisninger.  Vært og ordstyrer er journalist Rasmus Birkerod.